Et konsulenthus med fokus på at skabe sammenhæng

KIAtec er et konsulenthus og en digital velfærdsvirksomhed, der samarbejder med offentlige og private velfærdsleverandører om it-løsninger, som skaber effektfulde tværgående forløb. Virksomheden er grundlagt i marts 2017 med baggrund i to virksomheder, som begge har lang erfaring med tværgående processer.

Den ene virksomhed er sundhedshuset, KIApro, med afdelinger i Herlev, Aalborg og Kolding. KIApro har siden 2007 leveret 360 graders sundheds-, social- og arbejdsmarkedsfaglig indsats for at afklare og bevare borgeres muligheder for at arbejde. Virksomheden er stiftet af Mette og Jørgen Kilsgaard, som begge har en sundhedsfaglig baggrund med overbygning af masteruddannelser. KIApro fungerer løbende som metode- og innovationslab for KIAtec.

Den anden virksomhed er Kommuneproces, som er stiftet af it-arkitekten Erik Helweg-Larsen. Han har spillet en central rolle i udvikling af it-rammearkitekturen i kommunerne via sin mangeårige indsats i Kommunernes Landsforening og bistår med at kortlægge og tilpasse arbejdsgange til processer, der er digitalt understøttede.

Kombinationen af it-faglige og domænefaglige indsigter giver KIAtec helt særlige forudsætninger for at løse udfordringerne med at få it-systemer til at tale sammen.